دانلود کتاب “تاریخ هرودوت” (متن کامل PDF شش جلدی)

کتاب نایاب و ارزشمند تاریخ هرودوت اثر هرودوت پدر تاریخ جهان می‌باشد. این کتاب نخستین کتاب رسمی تاریخ جهان است که از دوران باستان تاکنون نوشته شده است.

نسخه حاضر از تاریخ هرودوت، کاملترین کتاب تاریخ هرودوت می‌باشد که مجموعه کامل شش جلدی می‌باشد و به تواریخ ایران و یونان و چین و مصر و بابل و تمام دنیای قدیم پرداخته است. این مجموعه منحصربه‌فرد کامل‌ترین ترجمه از کتاب تاریخ هرودوت می‌باشد.

دانلود کتاب تاریخ هرودوت

کتاب تاریخ هرودوت درباره چیست؟

قدیمی‌ترین نمونه از تاریخ‌نویسی در جهان باستان توسط هرودوت به رشته نگارش درآمد. کتاب تاریخ هرودوت یا کتاب تواریخ، اثری قدیمی دربردارنده‌ی مشروح تاریخ جهان باستان است. این کتاب قدیمی‌ترین اثر در زمینه تاریخ عمومی است که توسط بشر نوشته شده و دربردارنده‌ی تاریخ یونان، تاریخ دولت‌‌شهرهای آسیای‌صغیر، تاریخ تمدن‌های خاورمیانه و از همه مهم‌تر تاریخ کامل سلسله مادها و هخامنشیان می‌باشد. کتاب تاریخ هرودوت مهم‌ترین و جامع‌ترین کتاب درباره تاریخ جهان باستان در دورترین روزگاران است.

تاریخ هرودوت از جمله کتب مرجعی است که اطلاعات بسیاری از جهان باستان به ما می‌دهد. این اطلاعات هم درباره تاریخ یونان باستان و هم درباره تاریخ ایران باستان، بسیار حائز اهمیت است. هرودوت در بخش مربوط به ایران، با دقت به گزارش تاریخ مادها و تاریخ هخامنشیان اشاره کرده است. درواقع قدیمی‌ترین کتابی که در مورد دو غول دنیای باستان یعنی ایران و یونان مطالبی دارد، همین اثر است.

اهمیت و اعتبار تاریخ هرودوت به اندازه‌ای است که تقریبا در تمام پژوهش‌ها و کتاب‌های پژوهشی تاریخ که سرو کاری با جهان باستان داشته باشد، رد پای این کتاب به عنوان مرجع مشاهده می‌شود. کمتر تحقیقی درمورد دنیای باستان وجود دارد که محقق و مولف آن برای رمزگشایی از رویدادهای فراموش‌شده‌ی جهان باستان، سری به تاریخ هرودوت نزده باشد.

در این کتاب همچنین مطالب فوق‌العاده مهمی درباره تاریخ سومری‌ها، آشوری‌ها و بابلی‌ها آورده شده است. این‌ها در کنار مطالب متنوعی از تاریخ اقوام آریایی کوچ‌نشین نظیر سکاها و اسکیت‌ها و ماساژت‌ها که در شمال ایران و روسیه فعلی می‌زیستند، برخی از مطالب درمورد تاریخ هند و همچنین بازگویی دقیق از تاریخ مصر، باعث شده است تا تمام جهان به کتاب تاریخ هرودوت به عنوان یک مرجع بی‌نظیر برای شناخت و آگاهی از رویدادها و وقایع دنیای باستان، نظر بیافکند.


همچنین بخوانید: کتاب تاریخ طبری

این کتاب همچنین جدای از بررسی و گزارش تاریخ سیاسی و اجتماعی جهان باستان، به نقل مسائل فرهنگی نیز پرداخته است. هرودوت در کتاب خود به آداب‌و‌رسوم اقوام و ملل گوناگون پرداخته و درباره جشن‌ها و اساطیر نیز مطالب مهمی را نقل کرده است. این بخش‌ها بسیار مهم بوده و ما را با فرهنگ مردمان باستان، آشنا می‌سازد.

نیمی از این کتاب منحصر به جنگ‌های تاریخی میان ایران و یونان است. در گزارش این جنگ‌ها هرودوت انصاف و صداقت را رعایت نکرده و با نگاهی یک‌جانبه به طرفداری از یونان پرداخته است. این البته شگفت‌انگیز نیست چرا که هرودوت خود یونانی بود. با این حال با مطالعه این کتاب و تطبیق آن با دیگر کتب تاریخی می‌توان برخی از گزارش‌های غیرواقعی هرودوت درمورد این جنگ‌ها را بازشناسی کرد.

اما به‌طور‌کلی کتاب تاریخ هرودوت با تمام نقدهای مثبت و منفی که به آن نسبت می‌دهند، اثری است مهم. این کتاب نگاه ما به جهان باستان را وسعت داده و بسیاری از ناآگاهی‌های ما از آن دوران دور تاریخ را به آگاهی تبدیل می‌کند. کتاب تاریخ هرودوت همان‌گونه که پیش‌تر نیز گفته شد، نخستین کتاب تاریخ در جهان است و تقریبا نوع نگارش هرودوت، شالوده‌ی نگارش کتاب‌های تاریخ در ادوار بعدی گردید.

هرودوت کیست؟

هرودوت (به یونانی: Ἡρόδοτος و به انگلیسی: Herodotus) یکی از اهالی یونان باستان است. وی با نگارش تاریخ زندگی یونانیان و مهم‌ترین امپراطوری منطقه یعنی ایرانیان، نام خود را جاودانه ساخت. وی در حدود پنج قرن قبل از میلاد می‌زیست.

او در مقدمه کتاب، خود و کتاب خود را چنین معرفی می‌کند:

«هدف هرودوت هالیکارناسی از نگارش تحقیقاتش در قالب این کتاب، آن است که گذر زمان، گرد فراموشی بر کارهای آدمیان و دستاوردهای بزرگ یونانیان و بَربَرها (یونانیان، غیریونانیان و به ویژه ایرانیان را با لفظ بی‌ادبانه‌ی بَربَر خطاب می‌کردند) نَنشاند و به‌ویژه علت درگیری‌های این دو قوم روشن شود.»

آگاهی تاریخ ما از زندگی شخصی هرودوت بسیار کم است. همین اندازه می‌دانیم که وی در سده پنجم پیش از میلاد می‌زیست و در شهر یونانی هالیکارناس زاده شد. اواخر عمرش به جنوب ایتالیا مهاجرت کرد و احتمالا در همان سرزمین نیز درگذشته است. البته همان‌گونه که گفته شد اطلاعات دقیقی در این باره وجود ندارد و به ویژه درمورد مرگ او و محل مرگ او، تمام گفته‌ها بر پایه حدس و گمان است.

هالیکارناس زادگاه هرودوت، یک منطقه یونانی‌نشین اما در زیر سیطره امپراطوری ایران بود. این باعث شد تا او به خوبی با ایران و فرهنگ ایرانیان آشنایی داشته باشد. با این حال وی یونانی‌زبان بود و زبان پارسی را نمی‌توانست تکلم کند. مشهور است که بیشتر اطلاعات وی از ایران، بر اثر مصاحبت با بازرگانان و سربازان ایرانی بود که از شهر او می‌گذشتند. هرچند که شواهدی نیز وجود دارد که وی احتمالا به ایران نیز سفری کرده باشد. اما این نظریه بیشتر بر پایه حدسیات است و هنوز هیچ مستند تاریخی و دقیقی که اثبات کند هرودوت به درون فلات ایران سفر کرده است، به دست نیامده است.

چرا تاریخ هرودوت مهم‌ترین کتاب تاریخ باستان است؟

با توجه به این که تا پیش از نگارش کتاب تواریخ از هرودوت، کتابی جدی در باب تاریخ نوشته نشده بود (یا دست‌کم ما از آن‌ها اطلاع نداریم)، گمان می‌رود که وی منبع بیشتر اطلاعاتی که نگارش یافته است، نقل‌قول‌های شفاهی و شنیده‌های او از افراد مطلع و آگاه به تاریخ بود. در واقع هرودوت تاریخ شفاهی  دوران خود را که سینه‌به‌سینه منتقل شده بود، مکتوب کرد. ساده بخواهیم بگوییم، این کتاب اولین کتابی است که وقایع تاریخی بشریت را مکتوب کرده است.

درواقع تا پیش از نگارش کتاب تاریخ هرودوت، نگاه مردمان جهان باستان به تاریخ، چیزی بیشتر از افسانه‌سازی و داستان‌پردازی نبود. از همین روی است که اساطیر از تاریخ حقیقی بهتر حفظ می‌گردید. باری هرودوت نخستین‌کسی بود که کوشید تا افسانه‌ها را از حقیقت جدا کرده و تاریخ‌نویسی نماید.

هرودوت از یک خانواده مذهبی و ادیب و سیاست‌پیشه برآمده بود. خانواده آن‌ها معتقد به خدایان یونانی بودند و هرودوت نیز بر همین مذهب، تعصب داشت. همچنین عموی او، شاعر بود و اشعار مشهوری در زمان خود سروده بود که هرودوت در کتابش به آن‌ها اشاراتی داشته است. از جمله این اشعار، منظومه نه‌هزار بیتی او در باب پهلوانی‌های هرکول بود. زندگی او در میان این خانواده اشرافی و البته داشنمند، زمینه پویایی وی و گام برداشتن برای نگارش بزرگ‌ترین کتاب تاریخ جهان باستان، گردید. بنابراین دومین دلیل اهمیت این کتاب، دانش بالای نویسنده آن است که از دل خانواده‌ای روشنفکر و بزرگ برآمده است.

تا پیش از نگارش این کتاب، عمده نگارش تواریخ توسط مورخان، شرح داستان‌های حماسی و تلفیق آن با وقایع حقیقی بود. هرودوت اما این سنت را کنار گذاشت و کوشید تا فقط به گزارش حقایق تاریخی بپردازد و از تکرار افسانه‌ها پرهیز کند البته این بدان معنا نیست که اساطیر در کتاب وی هیچ نقشی نداشته‌‌اند. چرا که آغاز کتاب او با شرحی از اساطیر یونان شروع می‌گردد. از همین‌روی، این اثر، اثری است تاریخی که در آن می‌توان فرهنگ و تمدن و ایران باستان را نیز مشاهده کرد.

دانلود کتاب تاریخ هرودوت PDF

دانلود کتاب تاریخ هرودوت را به تمام پژوهشگران، محققان، دانشجویان، علاقمندان و دوست‌داران تاریخ باستان پیشنهاد می‌کنیم. این کتاب در شش جلد و به صورت کامل برای مخاطبین فرهیخته کافه کتاب، آماده شده است. این نسخه از کتاب، نسخه‌ای کامل و بدون حذفیات است. همچنین کتاب به صورت تایپ‌شده بوده و فونت کتاب بسیار خوانا و چشم‌نواز می‌باشد.

این نسخه PDF از تاریخ هرودوت که به کتاب تواریخ نیز مشهور است، دارای شش جلد و به صورت تایپ‌شده می‌باشد. اما در داخل متن نیز صفحات نسخه چاپی درج شده است تا برای رفرنس دادن محققان نیز بون اشکال انجام گیرد.

هم‌اکنون می‌توانید تاریخ هرودوت را به صورت کامل و بدون حذفیات (متن کامل شش جلدی) دریافت نمایید. این کامل‌ترین نسخه از کتاب تاریخ هرودوت می‌باشد.

دانلود کتاب


کافه‌کتاب دچار مشکلات مالی شده است. لطفا برای بقای سایت، ما را یاری دهید:

  1. فرهاد:

    این کتاب تاریخ هرودوت هم کیفیت بالایی داشت و هم کامل و بدون تحریف بود. از کافه کتاب و عوامل این اپلیکیشن تشکر می‌کنم.

  2. حیران:

    با احتیاط بیشتری باید به تاریخ هرودوت نگاه کرد چرا که هرودوت یونانی بود! یونان و پارس در آن زمان دشمن یکدیگر و در حال جنگ بودند و طبیعتا در حال صلح هم یونانی‌ها نسبت به پارسیان کینه داشتند. به‌خصوص که امپراتوری نوظهوری به‌دست کوروش بزرگ ایجاد شده بود. خودتان را در این عصر تصور کنید تا بهتر درک کنید که در این شرایط وقتی یک یونانی می‌خواهد در مورد این پادشاه و باور‌ها و رفتارهایش بنویسد، چه خواهد نوشت؟ البته که قطعا حقایقی را نیز خواهد گفت تا بتواند نیات کثیف و عقده‌های باز نشده‌اش را به‌خوبی در مغز خواننده‌اش، طوری بکارد که بتواند شما را فریب بدهد. چون نوشته‌های او از دل حوادث روزگار توانسته به‌سلامت به‌دست شما برسد برای او به‌به و چه‌چه می‌زنید؟! آیا این دلیل می‌شود؟! در عصری که هیچ ناظری، هیچ نفادی، و هیچ حقیقت‌سنجی وجود نداشته، یک نفر هرآن‌چه خواسته به‌نام تاریخ ساخته و پرداخته کرده و به خورد ما داده است.

  3. مریم:

    ئلام
    عالی بود و جامع و کامل
    فونت خوب و خوانا
    بهترین هستید

  4. مهسا پورقلی:

    هرودوت در مورد ایرانیان در جنگهای ایران و یونان کم لطفی کرده. چون خودش یونانی بوده یکم جانبدارانه نوشته. ولی هرجایی که پای یونان وسط نیست و فقط از فرهنگ ایرانی گفته، خیلی عادلانه و منصفانه شکوه ایران باستان رو بیان کرده. به نظر من هرکس که به تاریخ علاقه دارم حتما باید یه دور کتاب تاریخ هرودوت رو بخونه.

    درمورد این کتاب تاریخ هرودوت که از سایت شما دانلود کردم هم نظرمو بگم:
    کیفیت کتاب خیلی خوب بود. فونتش خوانا بود و چشم رو اذیت نمیکرد. یکی از بهترین نسخه های اینترنتی کتاب تاریخ هرودوت بود.
    دم شما عوامل سایت خوب کافه کتاب گرم.

  5. سمانه ایرانی:

    کتاب کیفیت خوبی داشت.
    کامل هم بود هر شش جلد.
    در کل از دانلود این کتاب راضیم.
    تشکر

  6. سمیرا تاجیک:

    سلام
    این کتاب بهترین نسخه‌ای از تاریخ هرودوت بود که دانلود کردم. هر ۶ جلد کتاب کامل بودن و فونت تایپ شده هم خیلی خوب بود.
    پیشنهاد میکنم هرکس میخواد تاریخ هرودوت رو بخونه حتما از همینجا دانلود کنه چون کامل بود. سایتهای دیگه سر و ته کتاب رو قیچی کردن!

  7. سهیلا نراقی:

    سلام. این کتاب رو دانلود کردم و عالی بود. پیشنهاد میکنم همه دانلود کنن. کتاب کامل بود و سانسور نداشت. کیفیت نسخه الکترونیک هم خیلی خوب بود. ممنونم

  8. شهرام کیانی:

    درود بر شما
    لازم دانستم از شما صمیمانه تشکر کنم بابت این فرصتی که در اختیار ما قرار دادید تا از نسخه اصلی و بدون حذفیات کتاب تاریخ هرودوت بهره لازم را ببریم.
    سپاسمندم از شما
    شهرام کیانی

  9. سحر:

    سلام
    این بهترین نسخه از کتاب تاریخ هرودوت بود که خوندم.
    فونت کتاب خیلی خوب بود و چشمو اذیت نمیکرد. کیفیت برگهاشم خوب بود
    از همه مهم تر این که کامل بود و سر و تهش زده نشده بود!
    تشکر از کافه کتاب بخاطاین فرصتی که در اختیار ما میذاره تا کتابهای با کیفیت بخونیم

  10. ابراهیم رشیدی:

    باسلام .با وجود اینکه عضو شدم و پرداختی هم انجام شده باز برای دانلود پیام میاد که باید عضو بشین ..چراااا

    • درود
      جناب آقای رشیدی عزیز اکانت شما فعال است.
      تنها کافی است تا وارد حساب کاربری‌تان بشوید. لینک دانلود این کتاب و همه کتاب‌ها به صورت خودکار برای شما فعال خواهد شد:
      ورود به حساب‌ کاربری

      همچنین در صورت نیاز به پشتیبانی آنلاین، به شماره زیر در واتساپ یا تلگرام پیام بدهید:

      +۱۵۳۰۸۳۰۱۰۰۰

  11. مهدی:

    عالی

Copyright © 2012 ~ 2024  |  Design By: Book Cafe

دانلود همه کتاب‌ها
   هزاران کتاب در گوشی شما ⇐

نوروز آریایی، پیروز باد 

6 فروردین
🌟 «زادروز زرتشت»، فرخنده باد 🌟

🍀 سیزده بدر، سبز باد 🍀

3 اردیبهشت
🔥 «گلستان‌جشن» فرخنده باد
🔥
(جشن اردیبهشت‌گان)

6 خرداد
🌾 «جشن خردادگان»، خجسته باد
🌾

6 تیرماه
🌸 «جشن نیلوفر»، شاد باد 🌸
بزرگداشت کشاورزی و باغ‌بانی در ایران باستان

13 تیرماه
🏹 «جشن تیرگان»، فرخنده باد
🏹
روز بزرگداشت باران، ایزد باران (تیر) و گرامی‌داشت آرش کمانگیر

7 مرداد
🍃
«جشن اَمُردادگان»، شاد باد
🌿

4 شهریور
🔥 «آذر جشن»، خجسته باد 🔥
شهریورگان، روز پدر در ایران باستان

16 مهرماه
🍁 «جشن مهرگان»، فرخنده باد
🍁
گرامی‌داشت ایزد مهر، و روز پیروزی فریدون و کاوه آهنگر بر ضحاک ماردوش

✹ فرخنده باد 7 آبان ✹
👑 روز کوروش بزرگ 👑

10 آبان‌ماه
💧 «جشن آبان‌گان»، فرخنده باد
💧
گرامی‌داشت ایزدبانو آناهیتا، نگهبان و نگهدار آب‌ها

🍉 شب چله، فرخنده باد 🍉

9 آذرماه
🔥 جشن آذرگان، فروزان باد
🔥
بزرگداشت ایزد آذر، نگهبان و نگهدار آتش‌ها

1 دی‌ماه
🌞 «جشن خُرّم‌روز»، خجسته باد 🌞
گرامی‌داشت اهورامزدا

2 بهمن
🐏 جشن بهمن‌گان، فرخنده باد 🐏

10 بهمن
🔥 جشن سده، فروزان باد 🔥

5 اسفند
♡ جشن اسفندگان، شاد باد ♡
سپندارمذگان، روز بزرگداشت عشق و گرامی‌داشت بانوان

🔥 جشن چهارشنبه‌سوری، فروزان باد 🔥

نوروز ایرانی، پیروز باد

19 فروردین
🌼 جشن فروردین‌گان، گرامی باد 🌼
یادبود فَروَهَر و روانِ درگذشتگان